ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТНУ

14.07.2020
лог

 

Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського відповідно до Закону України «Про вищу освіту», Статуту університету та Порядку проведення конкурсного відбору при заміщенні вакантних посад науково-педагогічних працівників та укладання з ними трудових договорів (контрактів) оголошує конкурс на заміщення вакантних посад. Повний перелік вакантних посад наведений у документі "Умови конкурсу на заміщення вакантних посад ТНУ імені В.І.Вернадського".

Термін подання документів до 13 серпня 2020 року включно.

Особи які бажають взяти участь у конкурсі, подають:
- письмову згоду на збір та обробку персональних даних;
- заяву про участь у конкурсі, написану власноруч;
- копії документів про вищу освіту, науковий ступінь, вчене звання, почесне звання;
- копію паспорта, засвідчену претендентом;
- список наукових та науково-методичних праць з наданням вихідних даних за останні 5 років;
- документи, які підтверджують підвищення кваліфікації протягом останніх п’яти років (дипломи, сертифікати, свідоцтва, інші передбачені законодавством України документи);
- копію (або витяг) трудової книжки, засвідчену у встановленому порядку за основним місцем роботи;
- медичні довідки про стан здоров’я за формою затвердженою МОЗ, щодо не перебування на обліку в психоневрологічних та наркологічних закладах охорони здоров’я;
- копію військового квитка або посвідчення особи військовослужбовця (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Оригінали документів (крім трудової книжки) пред’являються претендентом особисто. Усі документи подаються у відділ кадрів одночасно. Не допускається подання заяви з неповним пакетом документів згідно переліку. Від претендента який працював в університеті до проведення конкурсу (за основним місцем роботи або за сумісництвом), додається звіт про свою роботу за попередній період, погоджений безпосереднім керівником.

Документи приймаються за адресою: м. Київ, вул. Джона Маккейна 33 (відділ кадрів, каб. 103; 105). Телефон для довідок: (044) 529-05-16.